tMoA

~ The only Home on the Web You'll ever need ~

    Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification

    Carol
    Carol
    Admin
    Admin

    Posts : 25311
    Join date : 2010-04-07
    Location : Hawaii

    Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification Empty Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification

    Post  Carol on Mon Nov 19, 2012 12:21 pm

    According to Dutchsinse via Earthquake 3D and the USGS, a 9+ Earthquake has just struck Africa; no verification. This just popped on Earthquake3D from the USGS feed — and then popped off again. Gone with no news…. IRIS shows nothing.. USGS showing nothing.. EMSC showing nothing … charts showing nothing… something strange going on here.


    _________________
    What is life?
    It is the flash of a firefly in the night, the breath of a buffalo in the wintertime. It is the little shadow which runs across the grass and loses itself in the sunset.

    With deepest respect ~ Aloha & Mahalo, Carol
    lawlessline
    lawlessline

    Posts : 700
    Join date : 2010-04-23
    Age : 47

    Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification Empty Re: Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification

    Post  lawlessline on Mon Nov 19, 2012 1:24 pm

    This Posted by Dutchseinse yesterday.

    GOOD NEWS! The 9.0M+ earthquake which showed up on the USGS feed ---- most likely some kind of anomaly or error in the feed ...
    NO waves detected.. NO charts showing any movement (aside from the other regular EQ activity)... NO reports from locals.. NO msm reports...
    All that being said.. something caused a 9.0 and a 5.0M to show on the feed.. then it was revised to a GREATER than 10.0M.. then disappeared off the feed.
    Too strange.

    Lawless
    t
    devakas
    devakas

    Posts : 2039
    Join date : 2010-04-10

    Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification Empty Re: Dutchsinse: 9+ Earthquake Africa? Gone In 60 Seconds – Need Verification

    Post  devakas on Mon Nov 19, 2012 2:00 pm

    lawlessline wrote:This Posted by Dutchseinse yesterday.

    GOOD NEWS! The 9.0M+ earthquake which showed up on the USGS feed ---- most likely some kind of anomaly or error in the feed ...
    NO waves detected.. NO charts showing any movement (aside from the other regular EQ activity)... NO reports from locals.. NO msm reports...
    All that being said.. something caused a 9.0 and a 5.0M to show on the feed.. then it was revised to a GREATER than 10.0M.. then disappeared off the feed.
    Too strange.

    Lawless
    t

    t
    maybe wm servers were rebooted and some data processes ran before cleanup procedures applied. yes strange

      Current date/time is Wed Jun 03, 2020 9:19 am